Navigatie

Happy Splendour: 'Moois waar je van gaat stralen'

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik ben Vivianne van Bezeij (1980), interieurontwerper en  eigenaar van Happy Splendour. Met     mijn man en onze zoon van 5 woon ik sinds 2014 in het Groene Hart. Na een verbouwing van 5 maanden zijn we heel blij met ons huis, schuin tegenover een prachtig vijverbos. Met Happy Splendour ontwerp en style ik interieurs (woningen, kantoor- en bedrijfsruimtes, maar soms ook tuinen en balkons) voor particulieren en bedrijven. 

Mijn passie is interieur en alle mooie dingen daar omheen. Ik wil creëren en inspireren. Toen ik een jaar of 6 was ontwierp ik; iedere vrijdagmiddag een nieuw interieur voor mijn 5 etage-tellend Barbiehuis. Na school moest ik van mijn moeder mijn kamer opruimen. Die klus was op zaterdagochtend nog niet geklaard; maar Barbie en Ken zaten er daarentegen wel comfortabel en hip bij.

Ik heb 8 jaar voor diverse reclamebureau's gewerkt in Rotterdam en Amsterdam. Daarna ben ik overgestapt naar een corporate organisatie en verder ontwikkeld als marketing communicatie specialist en verantwoordelijke voor de creatieve stafafdeling. 

Onderwijl volgde ik opleidingen op gebied van ruimte- en interieurontwerp en bleef die passie trekken. In 2015 besloot ik de sprong naar zelfstandigheid te wagen door Happy Splendour op te richten. En dat lukte!

De opgedane ervaring in het bedrijfsleven gebruik ik nu dankbaar in mijn werk als interieurontwerper. Ik denk in concepten. Ik maak niet alleen een ontwerp en plan, maar kan ook zorgen voor de uitvoering. Het leukste vind ik om van niets iets te maken. Door mijn zakelijke achtergrond zie ik kansen en mogelijkheden en zet die graag om in een mooi resultaat voor mijn klant; passend bij haar stijl, wensen en unieke eigenschappen. Ik werk graag met pure materialen die een verhaal vertellen en met bloemen en planten. Vrijheid, integriteit en authenticiteit zijn belangrijke waarden voor mij. Mijn ultieme uitdaging is via het interieur een wereld creëren die vertelt wie de bewoner of ondernemer is. De bewoner moet zich er lekker voelen, voor de ondernemer moet het de aantrekkelijkheid van zijn diensten vergroten.


Testimonials

"Vivianne heeft binnen éen bezoek ons compleet verrast met een creatief, eigentijds en perfect passend tuinontwerp. Zeer leuk om mee samen te werken, alle informatie die werd gevraagd kwam terug in hetgeen Vivianne voor ons heeft ontworpen, strak, gezellig en perfect passend bij onze smaak!"

-Ed Kruythof-

 

"Een nieuwe badkamer... We kwamen er zelf niet uit en besloten Vivianne om hulp te vragen. De ruimte had wat uitdagingen en hier weet Vivianne wel raad mee. Ze begreep onze wensen uitstekend en verraste met een origineel en creatief ontwerp. Onze badkamer is helemaal naar wens mede dankzij het passende en fraaie ontwerp van Vivianne."

-Sander Reijn-

 

Eenheid aanbrengen in de stijl van onze benedenverdieping met een ontwerp voor een nieuwe woonkeuken: Vivianne heeft een avond met ons gepraat, vragen gesteld en naar ons geluisterd. Aan de hand daarvan heeft zij een aantal prachtige schetsen gemaakt: strak, stoer, modern en gezellig met een aantal heel verrassende en sfeermakende elementen. Wij zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat!’

-Sonja van Marwijk-

 

“Vivianne heeft ons heel goed geholpen met de inrichting van ons huis en onlangs ook de tuin. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en de uitstraling die we wilden hebben voor onze buitenruimte. Ze heeft een passend plan opgeleverd met duidelijke 3D impressies. De basis die we zelf al hadden aangebracht heeft zij met geringe middelen weten om te toveren tot een heerlijke tuin. We zijn wederom erg blij met de hulp en het advies van Vivianne en kunnen haar zeker aanraden!”

-Toine van der Klei-

 

 

Passie, vertrouwen & empathie

 

 

 

© 2016 - 2019 Happysplendour | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel