Navigatie

Maatwerk; smaak, persoonlijkheid, unieke wensen...

En een onderscheidend resultaat: daar draait het voor ons om. Als je overweegt om je interieur te veranderen, denken we daar graag met je over mee. Je kunt, als dat past, gebruik maken van onze onderstaande suggesties.


Kleine veranderingen of een andere structuur kunnen al een enorme verbetering zijn. Vanaf €​225,00


                                                                                                     

 

Zelf aan de slag en je wilt graag op gang geholpen worden. Vanaf €375,00


                                                                                                      

 

Liever ontzorgd en verrast worden met een compleet maatwerk interieur advies. Vanaf €675,00

Uiteraard is ons totaal pakket ook op te splitsen in losse adviezen op gebied van kleur, licht, indeling, sfeer en styling.

Projectbegeleiding
​Spreekt ons advies je aan en wil je ons ook betrekken bij de uitvoering en realisatie? Of ga je verbouwen en wil je daarbij begeleiding voor je inrichting? Dan krijg je te maken met veel georganiseer om de juiste partijen te betrekken of om de benodigde materialen te bestellen, tegen de beste prijs. Daarnaast moet er een planning gemaakt worden en moeten materialen volgens plan geleverd worden. Zodra alles geregeld en geleverd is begint de fase van "de punten op de i", en dat is vaak al een klus op zich; het is immers de kers op de taart van je nieuwe ruimte. Happy Splendour helpt je graag bij het uitvoeringsproces; variërend van begeleiding van delen daarvan, tot management over het gehele project, en van het betrekken van materialen en betrokken partijen, tot het stylen en finetunen van de ruimte volgens de gepresenteerde sfeerborden. 

Onze garantie: we gaan pas weg als jij tevreden bent en wij het liefst zelf blijven wonen :-)


 

Alle bedragen zijn exclusief BTW. De reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf Utrecht zijn gratis, daarna berekenen we een tarief.

 

   

© 2016 - 2019 Happysplendour | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel